Kii blogg

Postat av cornelia

Knyt en knut

DSC_8985

Denna knytblus från Rodebjer är så härlig i både modellen och materialet. Det bästa är att du själv väljer hur du vill att blusen ska vara! Låt banden hänga fritt, knyt en lös knut eller kanske göra en fin rosett i halsen- bra med variation helt enkelt!

Blir som flera toppar i en!

Kjol- Vila
Skor- Ganni
Ring- Johanna N

  1. Annica:

    Hej på er! Jag har sett på några instagram konton att ni har en ljushylla som man hänger från taket och ner? Var hittar jag den? Bor i Malmö men är väldigt intresserad av en sådan. Ska finnas i båda svart och vit vad jag förstått? Vad kostar den? Otroligt tacksam för svar! Med vänlig hälsning, Annica

  2. cornelia:

    Hej Annica! Kan det vara våran takhylla du syftar på? Den hänger ner från taket i kedjor? Isåfall kostar den 600kr och återfinns bara i svart! Är du intresserad av att köpa den så kan du mejla info@kii.se så kan vi lösa det genom att skicka med postförskott!
    Mvh, Kii


3 × = 3