Kii blogg

Postat av cornelia

JOHANNA N BESÖKER KII

Press images. Designer Johanna N.

Nu på lördag den 20 december kommer underbara JohannaN finnas i butiken mellan kl 11-16. Kom gärna förbi och kika på alla fina smycken från hennes kollektion och varför inte passa på att köpa en julklapp till någon du tycker om eller till dig själv!

Välkomna!

År 2009 startade Johanna företaget JohannaN, med hantverkare i Thailand som samarbetspartner från dag ett. Tillsammans med kreativa Boy utvecklar Johanna idéer och koncept, som sedan handsågas ur stora ark av mässing av skickliga Tom, eller gjuts i skulpterade vaxmodeller av erfarna Ead. Det är nämligen här Johannas resa börjar, resan att göra hållbarhet till en självklarhet: i mötet mellan thailändskt hantverk och norrländsk design, i jämställda samarbeten med kompetens i fokus och med små eller inga avstånd mellan produktionens olika delar.


× 1 = 3