Kii blogg

Postat av natalie

Over and out!

kii10år 033

Då var det dags… min sista arbetsdag innan det är dags att ta semester och börja min mammaledighet. Snacka om crazyyyyy!!! Kan inte fatta att tiden gått så fort och det känns verkligen skumt att jag inte kommer spendera mina dagar i butiken tillsammans med alla er härliga kunder och mina fina arbetskollegor på ett tag här fram över. Men efter att legat och jäst i en sval sjö på en badmadrass nu i sommar och sen förhoppningsvis överlevt min första förlossning så smider jag planer på att återvända lite smått då jag börjar få koll på läget igen.  Så ni blir inte av med mig så lätt hehe. Tills dess får ni alla där ute ha en fantastisk sommar och sen vill jag passa på att skicka en STOR puss och kram till mina fantastiska kiikollegor. Ni är bäst!!!

Ja just ja… nu när jag inte finns på plats i butiken kan ni hitta mig här www.lady7.blogspot.com På denna blogg kan ni följa min vardag och självklart läsa mera om Kii och resten av livet jag lever. Mycket nöje!

Dela med dig på

Taggat med

TILLBAKA


6 − 4 =