Kii blogg

Postat av filippa

Midsommartävling!!

IMG_9469

Såå, mina damer och herrar.. Snart är den underbara dagen här! Solsken, grillning, lekar, dans, musik och fest!! Eller?..Oavsett hur vädret blir eller om du hamnar i en kall stuga utan möjlighet att ta dig hem funderar du säkert på vad I Hela Friden du ska ha på dig! Vi vill gärna se ditt bästa alternativ och kör därför en liten ”Midsommaroutfittstävling”!!

Ta på dina finaste kläder, självklart gärna från Kii, och knäpp en bild! Skicka sedan ett mail till webshop@kii.se där du bifogat bilden! Skriv gärna en liten förklaring till varför denna outfitt är den bästa och huruvida det är okey att vi lägger upp bilden i ett facebookalbum när tävlingen avslutats.

Priset är antingen en av de fina sjalarna, sjukt sköna, som har ett Kiiprint på sig och som passar lika bra till kille som tjej. Annars kan du välja ett av de fina halsbanden i trä från Pieces. It’s up to you! Du ser alternativen på bilden i detta inlägg.

Tävlingen pågår tom. midsommarafton och vinnarna, det kommer bli två, tillkännages på måndag den 27/6!!

Hey Ho Lets GO!!


9 × = 9